Taatelikakku
Ainekset
Valmistus
Voitele ja korppujauhota rengasvuoka.
Keitä taatelit vedessä soseeksi. Jäähdytä hieman. Lisää paloiteltu margariini. Sekoita, kunnes margariini on sulanut. Lisää sokeri sekoittaen. Anna jäähtyä kädenlämpöiseksi.
Sekoita kananmunat yksitellen taikinaan.
Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää seos vuorotellen kahvin kanssa taikinaan. Kaada taikina rengasvuokaan.
Kypsennä kakkua 175-asteisessa uunissa 50–60 minuuttia. Tarkista kypsyys cocktailtikulla. Kun taikinaa ei enää tartu tikkuun, kakku on kypsä. Anna kakun jäähtyä ennen kumoamista.
Vinkki: Jos valmistat kakun useita päiviä etukäteen, säilytä se kelmuun käärittynä jääkaapissa.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
321
1342
14,8 g
6,3 g
40,7 g
22,8 g
2,3 g
4,8 g
0,6 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1,5 dl vettä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli