Sulata katkaravut siivilässä. Sekoita kastike majoneesista ja ranskankermasta. Mausta sinapilla, sitruunalla, tillisilpulla ja suolalla.
Poista leivistä halutessasi kuoret. Pieniä pyöreitä leipiä saa leikattua kätevästi lasia muottina käyttämällä. Paista leivät molemmin puolin voissa. Sekoita katkaravut kastikkeeseen. Kokoa leivät ja rouhi pinnalle pippuria. Koristele sitruunalla ja tillillä.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
342
1431
16,0 g
8,0 g
27,0 g
2,0 g
2,0 g
18,0 g
1,2 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
0,25 tl Suolaa,
Musta- tai roseepippuria,
4 kpl Sitruunaviipaletta.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli