"Tuotamme antibiootitonta sianlihaa ja pyrimme pitämään sen laadun korkeana.
Kolme työntekijää seuraa eläinten vointia tarkasti, jotta lääkityksiä tarvittaisiin mahdollisimman harvoin.
Karsinoiden pinnat ovat sileitä ja ruostumattomia, jotta bakteerit viihtyisivät niillä mahdollismman huonosti.
Tiedämme tarkkaan, mitä siat syövät. Emakot, karjut ja possut ruokitaan lähinnä oman tilan viljalla.
Tiedämme tarkkaan, mitä siat syövät.
Jos oma vilja ei jonain vuonna riitä, ostamme tutuilta lähiseudun tuottajilta lisää. Lisäksi siat saavat vähän läheisen rehutehtaan tiivisteitä ja kasviöljyä.
Jossakin muissa maissa antibiootteja käytetään melko tavallisiinkin bakteereihin tai vain kasvuparanteeksi. Silloin eläimelle voi tulla antibioottiresistenssi eivätkä lääkkeet enää tehoakaan, kun jokin vakavampi tauti iskee.
Juttu jatkuu kuvan jälkeen