Ota pakastemarjat huoneenlämpöön.
Mittaa kaikki pannukakun ainekset sauva- tai tehosekoittimen kulhoon ja soseuta tasaiseksi. Vuoraa uunivuoka (25 x 35 cm) leivinpaperilla ja levitä taikina vuoan pohjalle. Paista pannukakkua 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia, kunnes se on hyytynyt ja pinta saanut hieman väriä.
Sekoita kohmeisten marjojen joukkoon vaniljasokeri ja kardemumma. Leikkaa pannukakku paloiksi ja tarjoa marjojen kanssa.
Vinkki: Voit myös paistaa taikinasta paistinpannulla pieniä pyöreitä pannukakkuja.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
282
1181
11,8 g
2,8 g
23,0 g
10,0 g
4,0 g
18,8 g
1,3 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli