Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Raejuustopannari ja marjasalaatti

timer-icon30 min
Fork and knife
4 Annosta
Vaivattomasti syntyvään arkipannariin sujautetaan raejuustoa ja kaurahiutaleita. Pannari nautitaan vaniljalla ja kardemummalla maustettujen marjojen kanssa.

Ainekset

200 g
(1 prk) raejuustoa 2 %
4 kpl
kananmunaa
2 dl
kaurahiutaleita
1/2 dl
maitoa
1 rkl
rypsiöljyä
1 rkl
vaniljasokeria
1 tl
leivinjauhetta
1/2 tl
kardemummaa
1/4 tl
suolaa

Marjasalaatti

2 dl
pakastevadelmia (kotimaisia)
2 dl
pakastemustikoita (kotimaisia)
1 tl
vaniljasokeria
1/2 tl
kardemummaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Ota pakastemarjat huoneenlämpöön.

2 dl
pakastevadelmia (kotimaisia)
2 dl
pakastemustikoita (kotimaisia)
2

Mittaa kaikki pannukakun ainekset sauva- tai tehosekoittimen kulhoon ja soseuta tasaiseksi. Vuoraa uunivuoka (25 x 35 cm) leivinpaperilla ja levitä taikina vuoan pohjalle. Paista pannukakkua 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia, kunnes se on hyytynyt ja pinta saanut hieman väriä.

200 g
(1 prk) raejuustoa 2 %
4 kpl
kananmunaa
2 dl
kaurahiutaleita
1/2 dl
maitoa
1 rkl
rypsiöljyä
1 rkl
vaniljasokeria
1 tl
leivinjauhetta
1/2 tl
kardemummaa
1/4 tl
suolaa
3

Sekoita kohmeisten marjojen joukkoon vaniljasokeri ja kardemumma. Leikkaa pannukakku paloiksi ja tarjoa marjojen kanssa.

1 tl
vaniljasokeria
1/2 tl
kardemummaa

Vinkki: Voit myös paistaa taikinasta paistinpannulla pieniä pyöreitä pannukakkuja.

Miltä maistui?(7 arviota)
Resepti:
S-kokeilukeittiö
Kuvat:
Reetta Pasanen
Julkaistu: 26.1.2024
|
Muokattu: 30.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

282

1181

11,8 g

2,8 g

23,0 g

10,0 g

4,0 g

18,8 g

1,3 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli