Paista jauheliha pannulla. Lisää sipuli kypsennyksen loppuvaiheessa ja kuullota hetki. Mausta seos paprikalla, chilillä, juustokuminalla ja oreganolla.
Lisää tomaattimurska ja huuhtele tölkki vedellä. Lisää vesi, tomaattipyree ja fondi. Kiehauta ja anna hautua 15 minuuttia.
Valuta pavut. Lisää ne ja paloiteltu suklaa pataan. Pata on valmis, kun suklaa sulaa.
Viimeistele pata yrteillä ja tarjoa ranskankerman sekä nachojen kanssa.
Vinkki: Mausteisemman ruoan ystävä saa lisää potkua jalapenoviipaleista.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
708
2961
41,0 g
16,5 g
49,5 g
13,0 g
8,5 g
30,5 g
2,4 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 tl chilijauhetta,
1 dl vettä,
korianteria tai lehtipersiljaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli