Sekoita kattilaan mehu, halkaistu vaniljatanko ja perunajauhot. Kuumenna kevyesti sekoittaen. Anna kiehahtaa ja nosta jäähtymään.
Perkaa marjat ja paloittele isoimmat. Lisää kiisseliin paloitellut tuoreet marjat. Ota vaniljatanko pois kiisselistä, huuhtele ja anna kuivua uudelleen käyttöä varten. Ripottele pinnalle hieman sokeria kuortumisen estämiseksi. Anna jäähtyä.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
154
645
0,5 g
—
33,5 g
28,3 g
3,3 g
0,8 g
0,0 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 kpl vaniljatanko.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli