Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Tuoremarjakiisseli

timer-icon30 min
Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta
Marjakiisseli tuoreista marjoista on ihana, kesäinen jälkiruoka. Voit käyttää kiisseliin vadelmia, mansikoita tai mustikoita.

Ainekset

500 g
marjoja, esim. vadelmia, mansikoita tai mustikoita
1 l
sekamehujuomaa
1 kpl
vaniljatanko
4 rkl
perunajauhoja
2 rkl
sokeria

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Sekoita kattilaan mehu, halkaistu vaniljatanko ja perunajauhot. Kuumenna kevyesti sekoittaen. Anna kiehahtaa ja nosta jäähtymään.

1 l
sekamehujuomaa
1 kpl
vaniljatanko
4 rkl
perunajauhoja
2

Perkaa marjat ja paloittele isoimmat. Lisää kiisseliin paloitellut tuoreet marjat. Ota vaniljatanko pois kiisselistä, huuhtele ja anna kuivua uudelleen käyttöä varten. Ripottele pinnalle hieman sokeria kuortumisen estämiseksi. Anna jäähtyä.

500 g
marjoja, esim. vadelmia, mansikoita tai mustikoita
Miltä maistui?
Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.7.2012
|
Muokattu: 24.5.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

154

645

0,5 g

33,5 g

28,3 g

3,3 g

0,8 g

0,0 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

1 kpl vaniljatanko.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli