Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Aasialainen kalakeitto

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

100 g
Munanuudeleita
2 rkl
Öljyä
2 kpl
Sipulia
3 rkl
Currytahnaa
1 kpl
Punaínen chili
7 dl
Kalalientä
4 dl
Kookosmaitoa
400 g
Kalaa fileenä
2 rkl
Kalakastiketta
2 rkl
Limettimehua
1/4 tl
Mustapippuria
Tuoretta korianteria hienonnettuna

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan, valuta. Kuori ja paloittele sipuli. Pese ja halkaise chili, poista siemenet. Hienonna. Paloittele kalafilee suupaloiksi.

100 g
Munanuudeleita
2 kpl
Sipulia
1 kpl
Punaínen chili
400 g
Kalaa fileenä
2

Kuumenna öljy kattilassa, lisää sipuli, chili ja currytahna. Kuullota 3 minuuttia. Lisää kalaliemi ja kookosmaito. Anna kiehua hetki lämmöllä. Lisää paloiteltu kala ja keitä noin 5 minuuttia.

2 rkl
Öljyä
3 rkl
Currytahnaa
7 dl
Kalalientä
4 dl
Kookosmaitoa
3

Mausta kalakastikkeella, limettimehulla ja pippurilla. Lisää nuudelit ja kuumenna. Koristele korianterinlehdillä ja lisää halutessasi tuoretta chiliä keiton päälle.

2 rkl
Kalakastiketta
2 rkl
Limettimehua
1/4 tl
Mustapippuria
Tuoretta korianteria hienonnettuna
Miltä maistui?
Resepti:
Sanna Autio
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.2.2005
|
Muokattu: 17.10.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.