Paahdettu karitsanpaisti ja tumma olutkastike - Yhteishyvä

Paahdettu karitsanpaisti ja tumma olutkastike

Paahdettu karitsanpaisti ja tumma olutkastike
Annokset
5
Ruokavalio
Jaa Somessa

Ainekset

1 1/5 kg
(noin 1,2 kg) maustettu karitsanpaisti
2 dl
Lihalientä

TUMMA OLUTKASTIKE

1 dl
Paistolientä
2 dl
Tummaa olutta
3 rkl
Mustaherukkahyytelöä
2 dl
Kermaa
1 rkl
Maissitärkkelysjauhoja

Näin teet

1

Ota paisti huoneenlämpöön noin tunti ennen kypsentämistä. Nosta paisti uunivuokaan ja työnnä paistomittari paksuimpaan kohtaan. Kaada lihaliemi vuokaan. Kypsennä 125-asteisen uunin alatasolla, kunnes lihan sisälämpötila on 75 astetta. Valele paistia liemellä muutaman kerran paiston aikana. Nosta paisti uunista ja kiedo folioon vetäytymään 20 minuutiksi.

1 1/5 kg
(noin 1,2 kg) maustettu karitsanpaisti
2 dl
Lihalientä
2

Mittaa kattilaan paistoliemi, olut, mustaherukkahyytelö ja kerma. Keitä hetki ja suurusta vesitilkkaan sekoitetuilla maissitärkkelysjauhoilla ja kiehauta. Poista paistista verkko ja leikkaa liha.

1 dl
Paistolientä
2 dl
Tummaa olutta
2 dl
Kermaa
1 rkl
Maissitärkkelysjauhoja
3 rkl
Mustaherukkahyytelöä
Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 14.4.2014
Muokattu: 8.8.2018
Jaa Somessa

Älä jää paitsi herkuista

Tilaa uutiskirje tästä.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja10 g49 g
Proteiinia56 g278 g
Rasvaa51 g256 g
Kuituja0 g0 g
Energiaa kj3066 15332
Energiaa kcal733 3663

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 1 dl Paistolientä

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja10 g49 g
Proteiinia56 g278 g
Rasvaa51 g256 g
Kuituja0 g0 g
Energiaa kj3066 15332
Energiaa kcal733 3663

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 1 dl Paistolientä

Resepti
Katri Schröder

Älä jää paitsi herkuista

Tilaa uutiskirje tästä.