Poista lohesta nahka ja kuutioi filee. Huuhtele tomaatit ja pinaatti.
Öljyä uunivuoka (vetoisuus 2,5 l). Nosta pasta vuokaan ja lisää tuorejuusto nokareina pastan päälle. Kaada vesi joukkoon. Lisää kasvikset ja kala. Ripottele suola pinnalle. Paista 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia, kunnes lohi on kypsää.
Sekoita pasta ennen tarjoilua ja viimeistele halutessasi hienonnetulla persiljalla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
564
2361
29,8 g
7,3 g
38,3 g
3,8 g
8,3 g
32,0 g
2,7 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
(lehtipersiljaa).
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli