Kuori ja pilko banaani kulhoon. Soseuta haarukalla. Sekoita puuron ainekset keskenään kulhossa. Jaa annoskulhoihin tai rasioihin. Anna maustua ja turvota jääkaapissa vähintään tunti tai yön yli.
Viimeistele annokset banaanisiivuilla ja marjoilla.
Vinkki: Kokeile mustaherukoiden tilalle muita marjoja, esimerkiksi mustikoita tai vadelmia.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
326
1360
6,0 g
2,5 g
45,5 g
23,5 g
6,5 g
16,5 g
0,5 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
0,5 dl maapähkinävoita (makeuttamatonta).
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli