Kiehauta vesi pinnoitetussa kattilassa. Lisää riisi. Keitä sekoittaen 2−4 minuuttia, kunnes vesi on imeytynyt riisiin. Lisää maito ja kiehauta samalla sekoittaen. Hauduta miedolla lämmöllä kannen alla noin 1 tunti. Sekoita välillä. Mausta valmis puuro suolalla.
Vinkki: Tarjoa riisipuuro karamellisoitujen persimonien kanssa.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
304
1271
9,0 g
5,5 g
44,3 g
12,3 g
1,0 g
10,0 g
0,7 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli