Karamellisoidut persimonit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Karamellisoidut persimonit

Karamellisoidut persimonit

timer-icon15 min  (josta 15 min aktiivista)
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Herkulliset ja helpot karamellisoidut persimonit maustetaan ripauksella kanelia. Ne sopivat salaattiin, puuron päälle tai vaikkapa jälkiruoaksi esimerkiksi jäätelön kanssa.

Ainekset

2 kpl
persimonia
2 rkl
voita tai margariinia
2 rkl
sokeria
1/2 tl
kanelia

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Pese ja viipaloi persimonit lohkoiksi.

2 kpl
persimonia
2

Sulata rasva ja sokeri paistinpannussa. Lisää persimonlohkot ja paista käännellen kunnes persimonit ovat pehmenneet ja pintaan alkaa tulla väriä. Ripottele lopuksi joukkoon kaneli ja sekoita. Tarjoa lämpiminä.

2 rkl
voita tai margariinia
2 rkl
sokeria
1/2 tl
kanelia
Resepti:
Anni, S-kokeilukeittiö
Kuvat:
Anna Huovinen
Julkaistu: 22.10.2020
Muokattu: 21.10.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.