Karamellisoidut persimonit

arvosana5/5

(1)arvio
4 Annosta

15 min (josta 15 min aktiivista)

Herkulliset ja helpot karamellisoidut persimonit maustetaan ripauksella kanelia. Ne sopivat salaattiin, puuron päälle tai vaikkapa jälkiruoaksi esimerkiksi jäätelön kanssa.

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
2 kplpersimonia
2 rklvoita tai margariinia
2 rklsokeria
1/2 tlkanelia

Valmistus

  1. 1

    Pese ja viipaloi persimonit lohkoiksi.

    MääräAinesosa
    2 kplpersimonia
  2. 2

    Sulata rasva ja sokeri paistinpannussa. Lisää persimonlohkot ja paista käännellen kunnes persimonit ovat pehmenneet ja pintaan alkaa tulla väriä. Ripottele lopuksi joukkoon kaneli ja sekoita. Tarjoa lämpiminä.

    MääräAinesosa
    2 rklvoita tai margariinia
    2 rklsokeria
    1/2 tlkanelia

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Ainekset, joita laskelma ei huomioi: 0.5 tl kanelia.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Resepti:
Anni, S-kokeilukeittiö
Kuvat:
Anna Huovinen
14.10.2020
|
Päivitetty: 25.9.2025

Samankaltaisia reseptejä