Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Karamellisoidut persimonit

timer-icon15 min  (josta 15 min aktiivista)
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Herkulliset ja helpot karamellisoidut persimonit maustetaan ripauksella kanelia. Ne sopivat salaattiin, puuron päälle tai vaikkapa jälkiruoaksi esimerkiksi jäätelön kanssa.

Ainekset

2 kpl
persimonia
2 rkl
voita tai margariinia
2 rkl
sokeria
1/2 tl
kanelia

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Pese ja viipaloi persimonit lohkoiksi.

2 kpl
persimonia
2

Sulata rasva ja sokeri paistinpannussa. Lisää persimonlohkot ja paista käännellen kunnes persimonit ovat pehmenneet ja pintaan alkaa tulla väriä. Ripottele lopuksi joukkoon kaneli ja sekoita. Tarjoa lämpiminä.

2 rkl
voita tai margariinia
2 rkl
sokeria
1/2 tl
kanelia
Miltä maistui?(1 arviota)
Resepti:
Anni, S-kokeilukeittiö
Kuvat:
Anna Huovinen
Julkaistu: 14.10.2020
|
Muokattu: 6.10.2023

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

148

621

6,0 g

3,8 g

22,0 g

22,0 g

2,0 g

0,5 g

0,1 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

0,5 tl kanelia.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli