![Karamellisoidut persimonit](http://images.ctfassets.net/0yf82hjfqumz/2CH6ZzUgREn3oPIp74fYhM/2b5b6e75c5a3f43d92fbc5f44e40ed83/Karamellisoidut_persimonit_netti.jpg?fit=fill&h=900&q=75&w=1600)
Karamellisoidut persimonit
Ainekset
Valmistus
Pese ja viipaloi persimonit lohkoiksi.
Sulata rasva ja sokeri paistinpannussa. Lisää persimonlohkot ja paista käännellen kunnes persimonit ovat pehmenneet ja pintaan alkaa tulla väriä. Ripottele lopuksi joukkoon kaneli ja sekoita. Tarjoa lämpiminä.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
148
621
6,0 g
3,8 g
22,0 g
22,0 g
2,0 g
0,5 g
0,1 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
0,5 tl kanelia.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli