Jäähdytä ainekset jääkaappikylmiksi. Sekoita liha, keltuaiset, suola ja mausteet. Valuta hiljalleen joukkoon kerma koko ajan voimakkaasti sekoittaen.
Mittaa korppujauhot syvälle lautaselle. Nosta kauhallinen massaa korppujauhoihin, muotoile pihviksi ja käännä. Kuumenna öljy pannulla. Siirrä pihvi lastalla pannulle ja muotoile tarvittaessa. Paista keskilämmöllä molemmin puolin 15-20 minuuttia. Tee kaikki pihvit samalla tavalla.
Tarjoa wallenbergin pihvit perunamuusin ja herneiden kanssa.
Vinkki! Kananmunan valkuaiset voi pakastaa ja käyttää lisänä munakkaaseen.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
246
1028
19,5 g
7,9 g
5,4 g
0,9 g
0,3 g
12,5 g
0,9 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
0,25 tl muskottipähkinää.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli