Levitä silakkafileet nahka alaspäin voipaperille. Hienonna tilli. Ripottele tilli, sitruunapippuri ja suola silakkafileille. Rullaa pyrstöstä alkaen ja lado vierekkäin matalaan uunivuokaan.
Sekoita sinappi, vesi ja öljy pienessä kulhossa. Mausta seos valkopippurilla ja valuta kalojen päälle vuokaan.
Kypsennä 175-asteisessa uunissa noin 40 minuuttia. Tarjoa silakkarullat lämpiminä tai kylminä.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
313
1311
21,8 g
3,5 g
4,3 g
4,0 g
0,8 g
25,3 g
1,8 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
0,5 dl Tillisilppua,
0,5 dl vettä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli