Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Silli-perunalaatikko

Fork and knife
3 Annosta
Fork and knife
3 Annosta
Silli-perunalaatikko syntyy helposti kotikeittiöstä löytyvistä aineksista. Tähän ruokaan voit käyttää yli jääneet keitetyt perunat, sillin ja kermatilkan.

Ainekset

500 g
Keitettyjä perunoita
1 kpl
Sipuli
Tilkka öljyä
4 rkl
Tillisilppua
75 g
Silliä
2 kpl
Kananmunaa
1 dl
Kermaa
2 dl
Maitoa
1/2 tl
Suolaa
1/4 tl
Mustapippuria
2 - 3 kpl
Maustepippuria
Voinokareita

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuori ja viipaloi perunat. Kuullota silputtu sipuli öljyssä. Lado perunat, sillipalat ja tilli kerroksittain uunivuokaan. Sekoita muniin kerma, maito ja mausteet. Kaada seos vuokaan ja lisää pinnalle muutamia voinokareita. Kypsennä 175-asteisessa uunissa noin 45 minuuttia.

Miltä maistui?
Resepti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.11.2015
|
Muokattu: 25.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

390

1631

20,7 g

10,0 g

34,7 g

9,7 g

2,0 g

13,7 g

1,1 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Tilkka öljyä,

0,5 tl Suolaa,

0,25 tl Mustapippuria,

Maustepippuria,

Voinokareita.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli