Sulata taikinalevyt pakkauksen ohjeen mukaan.
Viikuna-sinihomejuustotortut: Murustele homejuusto kulhoon. Lisää ranskankerma ja mustapippuri, sekoita tasaiseksi. Leikkaa kukin taikinalevy puoliksi eli kahdeksi neliöksi. Tee neliöiden kulmiin viillot kuten perinteisiä tähtitorttuja tehdessäsi. Jaa sinihomejuustotäyte neliöiden keskelle. Taita joka toinen sakara keskelle ja paina sakaroiden päät toisiinsa kiinni. Voitele tortut munalla. Paista niitä 225-asteisessa uunissa noin 12 minuuttia tai kunnes ne ovat kypsiä ja saaneet sopivasti väriä. Lisää jäähtyneiden torttujen keskelle lusikallinen viikunahilloa.
Sipuli-pippurijuustotortut: Kuori ja suikaloi sipulit. Kuori ja hienonna valkosipulit. Kuullota sipulit öljyssä pannulla sekoitellen, noin 15 minuuttia. Mausta ne timjamilla ja suolalla. Leikkaa kukin taikinalevy puoliksi eli kahdeksi neliöksi. Tee noin puolen sentin päähän reunoista taikinan pintaan viillot, älä leikkaa taikinan läpi. Levitä tuorejuustoa neliölle siten, että reunat jäävät ilman täytettä. Jaa sipulit tuorejuuston päälle. Voitele taikinareunat munalla ja ripottele niille seesaminsiemeniä. Paista torttuja 225-asteisessa uunissa noin 12 minuuttia tai kunnes ne ovat kypsiä ja saaneet sopivasti väriä.
Aprikoosi-pekonitortut: Suikaloi pekonit, paista ne kuumalla pannulla rapeiksi ja anna jäähtyä. Sekoita jäähtyneet pekonit aprikoosimarmeladiin. Leikkaa kukin taikinalevy puoliksi eli kahdeksi neliöksi. Tee neliöiden vastakkaisiin kulmiin suorakulman muotoiset viillot noin puolen sentin päähän reunoista. Jaa neliöiden keskelle pekoni-aprikoosimarmeladiseosta. Nosta taikinan vastakkaiset kulmat ylös ja paina kiinni keskelle. Ripottele päälle auringonkukansiemeniä ja ripaus mustapippuria. Voitele tortut munalla. Paista niitä 225-asteisessa uunissa noin 12 minuuttia tai kunnes ne ovat kypsiä ja saaneet sopivasti väriä.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.