Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Tapashedelmät

timer-icon15 min
Fork and knife
32 Kappaletta
Fork and knife
32 Kappaletta
Ilmakuivatusta kinkusta, valkohomejuustosta ja hedelmälohkoista kääräiset hetkessä tyylikkäitä pikkunaposteltavia illanistujaisiin ja pikkujouluihin.

Ainekset

2 kpl
Päärynää
2 kpl
Omenaa
2 kpl
Ilmakuivattua kinkkua, esim. serranokinkkua
1 kpl
Valkohomejuustoa
1 kpl
Vuohenjuustoa
2 rkl
Hunajaa
1 tl
Timjamia (tuoretta)

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Pese hedelmät ja leikkaa ne noin kahdeksaan lohkoon. Poista siemenkodat. Pane jokaiselle lohkolle pala juustoa ja kieputa ympärille kinkkua. Nosta tarjoiluastialle ja valuta lohkoille hiukan hunajaa. Ripottele päälle timjamia. Tarjoa heti, tai säilytä jääkaapissa tarjoiluhetkeen asti.

2

Tarjoa heti, tai säilytä jääkaapissa tarjoiluhetkeen asti.

Miltä maistui?
Resepti:
Kati Pohja
Kuvat:
Tuomas Kolehmainen
Julkaistu: 24.7.2018
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

14

59

0,3 g

0,2 g

2,1 g

2,1 g

0,4 g

0,4 g

0,0 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

1 tl Timjamia (tuoretta).

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli