Pese hedelmät ja leikkaa ne noin kahdeksaan lohkoon. Poista siemenkodat. Pane jokaiselle lohkolle pala juustoa ja kieputa ympärille kinkkua. Nosta tarjoiluastialle ja valuta lohkoille hiukan hunajaa. Ripottele päälle timjamia. Tarjoa heti, tai säilytä jääkaapissa tarjoiluhetkeen asti.
Tarjoa heti, tai säilytä jääkaapissa tarjoiluhetkeen asti.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
14
59
0,3 g
0,2 g
2,1 g
2,1 g
0,4 g
0,4 g
0,0 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 tl Timjamia (tuoretta).
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli