Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Blinit ja savuporotäyte

timer-icon15 min  (josta 15 min aktiivista)
Fork and knife
8 Annosta
Fork and knife
8 Annosta
Blinipöytä syntyy nopeasti, kun hyödynnät valmiita blinejä. Valmista blinien kaveriksi herkullinen savuporotäyte.

Ainekset

440 g
(2 pkt, à 220 g) blinejä (Herkku, pakaste)
voita paistamiseen

Savuporotäyte

80 g
(1 pkt) poron kylmäsavupaistia
1 kpl
pieni punasipuli
1/2
ruukkua persiljaa
200 g
(1 rs) savuporo-tuorejuustoa
120 g
(1 prk) smetanaa
1/2 tl
mustapippuria rouhittuna

Viimeistelyyn

persiljaa hienonnettuna

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Sulata blinit pakkauksen ohjeen mukaan.

440 g
(2 pkt, à 220 g) blinejä (Herkku, pakaste)
2

Valmista täyte. Hienonna paisti. Kuori ja hienonna sipuli. Hienonna persilja. Sekoita kaikki täytteen ainekset kulhossa. Nosta jääkaappiin maustumaan.

80 g
(1 pkt) poron kylmäsavupaistia
1 kpl
pieni punasipuli
1/2
ruukkua persiljaa
200 g
(1 rs) savuporo-tuorejuustoa
120 g
(1 prk) smetanaa
1/2 tl
mustapippuria rouhittuna
3

Paista blinit voissa pannulla pakkauksen ohjeen mukaan.

voita paistamiseen
4

Tarjoa blinit täytteen kanssa. Viimeistele persiljalla.

persiljaa hienonnettuna
Miltä maistui?(1 arviota)
Resepti:
S-kokeilukeittiö
Kuvat:
Reetta Pasanen
Julkaistu: 25.10.2024
|
Muokattu: 25.10.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

266

1113

19,3 g

10,8 g

13,4 g

4,5 g

0,5 g

9,5 g

1,0 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

voita paistamiseen,

ruukkua persiljaa,

persiljaa hienonnettuna.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli