Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Blinit ja skagenröratäyte

timer-icon15 min  (josta 15 min aktiivista)
Fork and knife
8 Annosta
Fork and knife
8 Annosta
Blinipöytä syntyy nopeasti, kun hyödynnät valmiita blinejä. Valmista blinien kaveriksi herkullinen skagenröratäyte.

Ainekset

440 g
(2 pkt, à 220 g) blinejä (Herkku, pakaste)
voita paistamiseen

Skagenröratäyte

400 g
(1 ps) kuorittuja katkarapuja (pakaste)
1 kpl
pieni punasipuli
1/2
ruukkua tilliä
150 g
(1 prk) ranskankermaa
1 dl
majoneesia
1 rkl
sitruunanmehua
1/4 tl
suolaa
1/4 tl
mustapippuria rouhittuna

Viimeistelyyn

tilliä hienonnettuna

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Sulata blinit ja ravut pakkausten ohjeiden mukaan.

440 g
(2 pkt, à 220 g) blinejä (Herkku, pakaste)
400 g
(1 ps) kuorittuja katkarapuja (pakaste)
2

Valmista täyte. Kuori ja hienonna sipuli. Hienonna tilli. Sekoita kaikki täytteen ainekset kulhossa. Nosta jääkaappiin maustumaan.

1 kpl
pieni punasipuli
1/2
ruukkua tilliä
150 g
(1 prk) ranskankermaa
1 dl
majoneesia
1 rkl
sitruunanmehua
1/4 tl
suolaa
1/4 tl
mustapippuria rouhittuna
3

Paista blinit voissa pannulla pakkauksen ohjeen mukaan.

voita paistamiseen
4

Tarjoa blinit täytteen kanssa. Viimeistele tillillä.

tilliä hienonnettuna

Katso myös ohjeet punajuuri-feta- ja savuporotäytteisiin.

Miltä maistui?
Resepti:
S-kokeilukeittiö
Kuvat:
Reetta Pasanen
Julkaistu: 25.10.2024
|
Muokattu: 25.10.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

209

876

12,3 g

4,3 g

12,6 g

3,8 g

0,5 g

11,8 g

0,8 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

voita paistamiseen,

ruukkua tilliä,

tilliä hienonnettuna.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli