Sekoita tortillalettujen kuivat aineet keskenään kulhossa. Lisää vesi ja öljy. Vaivaa muutama minuutti. Jaa taikina 8 osaan ja pyörittele palloiksi. Laita taikinapallot liinan alle lepäämään.
Paneroi kanat. Riko muna syvälle lautaselle ja sekoita sen rakenne rikki. Sekoita pankojauhot ja mausteet toisella lautasella. Pyörittele fileet munassa ja sitten pankojauhoissa. Levitä fileet leivinpaperin päälle uunipellille. Paista 225-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia. Viipaloi kypsät fileet.
Sekoita jogurtti hoisinkastikkeeseen.
Huuhtele salaatti tarvittaessa. Huuhtele ja suikaloi kurkku. Huuhtele ja halkaise chili. Poista siemenet ja viipaloi chili. Pese ja leikkaa lime kahdeksaan lohkoon.
Kauli taikinapallot tortillaletuiksi (halkaisija noin 15 cm). Paista kuivalla pannulla 1–1,5 min / puoli, kunnes lettujen pintaan tulee ruskeita pilkkuja. Laita paistetut tortillat keittiöpyyhkeen sisälle muovipussiin, jotta ne pysyvät pehmeinä.
Levitä tortillan pohjalle hoisin-jogurttikastiketta ja kanaa. Täytä salaatilla, kurkulla, chilillä, sipulilla, korianterilla ja majoneesilla. Tarjoa limelohkojen kanssa.
Vinkki: Oikaise reseptiä käyttämällä valmiita tortillalettuja.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
364
1523
13,6 g
1,4 g
42,3 g
3,0 g
2,4 g
15,9 g
1,5 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1,5 dl vettä,
0,5 tl cayennepippuria,
3 rkl hoisinkastiketta,
1 dl paahdettua sipulia.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli