Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Tuore myslipuuro

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Tuorepuuro on maukas ja helppo aamiais- tai välipalaruoka. Anna tuorepuuroseoksen turvota jääkaapissa muutama tunti tai yön yli.

Ainekset

5 dl
Maustamatonta jogurttia
3 dl
Marjaista muromysliä

Lisäksi

Muromysliä
Mehukeittoa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Sekoita kulhossa jogurtti ja muromysli keskenään. Anna seoksen turvota jääkaapissa muutaman tunnin tai yön yli. Jaa myslipuuro lautasille ja tarjoile mehukeiton ja myslin kera.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.10.2014
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

238

996

10,0 g

4,5 g

28,3 g

14,0 g

2,5 g

7,3 g

0,3 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Muromysliä,

Mehukeittoa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli