Jäähdytä siideri, mehut ja hedelmät jääkaappikylmiksi.
Halkaise granaattiomena ja irrota siemenet koputtelemalla kuorta boolimaljan (vetoisuus 3–4 l) päällä esimerkiksi lusikalla. Poista mahdolliset hedelmästä irronneet kalvonpalat lusikalla. Purista sitruunan mehu joukkoon. Pese ja viipaloi sitrukset. Kuori appelsiinit halutessasi. Viipaloi omena ja puolita viinirypäleet. Pane hedelmät boolimaljaan. Kaada hedelmämehu päälle. Anna maustua jääkaapissa 1 tunti.
Kaada siideri ja lisää jäät boolimaljaan juuri ennen tarjoamista.
Vinkki: Tee jääpalat mehusta, jotta juoma ei laimene. Voit käyttää jääpaloina myös jäädytettyjä viinirypäleitä ja muita hedelmiä.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
141
588
0,1 g
—
17,8 g
17,6 g
1,6 g
0,4 g
0,0 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Viinirypäleitä,
Jäitä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli