Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Passion-rahkamousse

timer-icon30 min  (josta 15 min aktiivista)
Fork and knife
4 Annosta
Passionhedelmä tekee helposta rahkavaahdosta juhlajälkkärin. Neljän aineksen herkku valmistuu nopeasti ja vähällä tiskillä.

Ainekset

Passionsiirappi

5 kpl
passionhedelmää (noin 1 ½ dl hedelmälihaa)
1/2 dl
sokeria

Rahkavaahto

2 dl
(1 prk) vispikermaa
300 g
(2 prk à 150 g) vaniljarahkaa

Lisäksi

passionhedelmiä
ananaskirsikoita
mintunlehtiä

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

~13
04
/yht. 6 tuotetta
(hinta Prismassa 05.07.)
Kopioi ostoslista

Valmistus

1

Huuhtele ja halkaise passionhedelmät, lusikoi sisus kattilaan. Lisää sokeri ja kiehauta. Anna jäähtyä.

5 kpl
passionhedelmää (noin 1 ½ dl hedelmälihaa)
1/2 dl
sokeria
2

Vaahdota kerma. Vatkaa rahka joukkoon.

2 dl
(1 prk) vispikermaa
300 g
(2 prk à 150 g) vaniljarahkaa
3

Lusikoi kulhoon vuorotellen rahkavaahtoa ja passionsiirappia. Koristele hedelmillä ja mintunlehdillä.

passionhedelmiä
ananaskirsikoita
mintunlehtiä
Miltä maistui?(2 arviota)
Resepti:
Mette, S-kokeilukeittiö
Kuvat:
Tuomas Kolehmainen
Julkaistu: 4.3.2022
|
Muokattu: 31.10.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

455

1905

25,0 g

17,0 g

40,3 g

40,3 g

13,0 g

9,0 g

0,3 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

passionhedelmiä,

ananaskirsikoita,

mintunlehtiä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli