Huuhtele ja halkaise passionhedelmät, lusikoi sisus kattilaan. Lisää sokeri ja kiehauta. Anna jäähtyä.
Vaahdota kerma. Vatkaa rahka joukkoon.
Lusikoi kulhoon vuorotellen rahkavaahtoa ja passionsiirappia. Koristele hedelmillä ja mintunlehdillä.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
455
1905
25,0 g
17,0 g
40,3 g
40,3 g
13,0 g
9,0 g
0,3 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
passionhedelmiä,
ananaskirsikoita,
mintunlehtiä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli