Poista fileistä tarvittaessa nahka ja ruodot. Kuutioi fileet. Kuori ja hienonna sipuli. Kuutioi maustekurkut.
Kuullota sipuli öljyssä paistinpannussa. Ripottele joukkoon jauhot ja paista hetki sekoitellen. Sekoita joukkoon vesi, tomaattipyree ja sinappi, kuumenna kiehuvaksi. Mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita joukkoon smetana. Lisää kalapalat ja kurkut. Anna hautua 5 minuuttia tai kunnes kala on kypsää. Viimeistele hienonnetulla persiljalla tai tillillä.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
254
1062
15,5 g
8,5 g
7,8 g
3,8 g
1,3 g
20,0 g
1,8 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
ripaus mustapippuria rouhittuna,
ruukkua persiljaa tai tilliä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli