Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Hunajainen rahkavälipala

timer-icon15 min
Fork and knife
2 Annosta
Fork and knife
2 Annosta
Hunajalla maustettu maitorahka-raejuustoseos ja marjat kasataan kulhoon trendikkään smoothie bowlin tyyliin. Tämä värikäs herkkukulho toimii välipalan lisäksi myös ravitsevana aamupalana.

Ainekset

1 kpl
(250 g) maitorahkaa
1 dl
Raejuustoa
1 rkl
Maitoa
2 rkl
Hunajaa
300 g
Pakastemarjoja, esim. mansikoita ja mustaherukoita
1/2 dl
Cashewpähkinöitä tai saksanpähkinöitä

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Sekoita kulhossa maitorahka, raejuusto, maito ja hunaja. Jaa kahteen annoskulhoon.

1 kpl
(250 g) maitorahkaa
1 dl
Raejuustoa
1 rkl
Maitoa
2 rkl
Hunajaa
2

Sulata jäiset marjat ja nostele rahkaseoksen päälle. Ripottele marjakeon ympärille rouhittuja pähkinöitä.

300 g
Pakastemarjoja, esim. mansikoita ja mustaherukoita
1/2 dl
Cashewpähkinöitä tai saksanpähkinöitä
Miltä maistui?(1 arviota)
Resepti:
Suvi Rüster
Kuvat:
Päivi Ristell
Julkaistu: 24.7.2018
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

320

1340

9,0 g

1,5 g

35,0 g

31,5 g

3,5 g

20,5 g

0,6 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli