Pane banaanit kuorineen grilliritilälle tai 225-asteiseen uuniin. Kypsennä noin 20 minuuttia. Banaanit ovat valmiita, kun kuori on mustunut ja sen läpi tihkuu vähän nestettä.
Tee banaaneihin pitkittäiset viillot veitsellä. Avaa banaaninkuoria hieman ja lisää päälle jäätelöä. Ripottele jäätelön päälle kardemummaa. Tarjoa marjojen ja granolan kanssa.
Vinkki: Voit grillata banaanit myös nuotion jälkihiilloksella.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
294
1232
10,5 g
5,5 g
41,5 g
31,3 g
4,8 g
5,0 g
0,1 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli