Mittaa vesi kattilan pohjalle ja lisää marjat. Kuumenna miedolla lämmöllä, kunnes alkaa muodostua vesihöyryä. Lisää koko ajan sekoittaen hillosokeri.
Keitä hilloa silloin tällöin sekoittaen 10–15 minuuttia. Kuori vaahto ja tölkitä hillo puhtaisiin, kuumennettuihin tölkkeihin.
Vinkki: Tee hillosta pippurinen tai salmiakkinen versio:
Saat hilloon potkua, kun lisäät siihen yhtä aikaa marjojen kanssa teelusikallinen rouhittua mustapippuria. Voit lisäksi sekoittaa valmiiseen hilloon puoli desilitraa tummaa rommia.
Saat hilloon salmiakin makua, kun liotat kuumaan vesitilkkaan ennen marjojen lisäämistä viisi rouhittua turkinpippuri-karamellia. Keitä muuten ohjeen mukaan.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.