Kuivaa ja kuutioi kotijuusto. Laita pähkinät veteen likoamaan.
Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulit. Kuori ja raasta inkivääri. Kuullota sipuleita ja inkivääriä kattilassa öljyssä muutama minuutti. Lisää mausteet ja kääntele hetki.
Lisää paseerattu tomaatti ja liotetut pähkinät vesineen kastikkeeseen. Hauduta miedolla lämmöllä 10–15 minuuttia. Soseuta kastike sauvasekoittimella korkereunaisessa kulhossa tai tehosekoittimessa. Lisää kerma ja kotijuusto. Kuumenna kiehuvaksi. Tarjoa pannuleipien ja keitetyn riisin kanssa.
Vinkki: Korvaa kotijuusto leipäjuustolla.
Vinkki: Tarjoa jogurttisten pannuleipien kanssa.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
408
1710
28,5 g
8,5 g
16,3 g
11,3 g
3,8 g
20,0 g
1,7 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
pala tuoretta inkivääriä (2 cm).
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli