Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Jogurttipannuleivät

Jogurttipannuleivät

timer-icon30 min  (josta 15 min aktiivista)
Fork and knife
8 Kappaletta
Fork and knife
8 Kappaletta
Helpot pehmeät jogurttiset pannuleivät valmistuvat vain muutamasta raaka-aineesta ja ilman uunia.

Ruokavaliot

Ainekset

4 dl
paksua jogurttia
2 dl
vehnäjauhoja
2 dl
hiivaleipäjauhoja
2 tl
leivinjauhetta
1/2 tl
suolaa
2 rkl
rypsiöljyä

lisäksi

rypsiöljyä paistamiseen

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Yhdistä kuivat aineet kulhossa. Lisää jogurtti ja öljy. Sekoita nopeasti tasaiseksi taikinaksi.

2 dl
hiivaleipäjauhoja
2 dl
vehnäjauhoja
2 tl
leivinjauhetta
1/2 tl
suolaa
4 dl
paksua jogurttia
2 rkl
rypsiöljyä
2

Leivo taikinasta tanko ja jaa se 8 palaan. Taputtele jauhotetuin käsin ohuita leipäsiä (halkaisija noin 10 cm).

3

Paista leivät pannulla öljytilkassa noin 3 minuuttia per puoli.

rypsiöljyä paistamiseen

Vinkki: Tarjoa shahi paneerin kanssa.

Miltä maistui?(2 arviota)
Resepti:
Anne, S-kokeilukeittiö
Kuvat:
Piia Arnould
Julkaistu: 21.10.2021
Muokattu: 21.10.2021

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

203

848

9,0 g

3,6 g

24,1 g

2,8 g

1,4 g

5,5 g

0,8 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

rypsiöljyä paistamiseen.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli