Jogurttipannuleivät

arvosana5/5

(14)arviota
8 Kappaletta

30 min (josta 15 min aktiivista)

Helpot pehmeät jogurttiset pannuleivät valmistuvat vain muutamasta raaka-aineesta ja ilman uunia.

Ainekset

MääräAinesosa
4 dlpaksua jogurttia
2 dlvehnäjauhoja
2 dlhiivaleipäjauhoja
2 tlleivinjauhetta
1/2 tlsuolaa
2 rklrypsiöljyä

Lisäksi

rypsiöljyä paistamiseen

Valmistus

  1. 1

    Yhdistä kuivat aineet kulhossa. Lisää jogurtti ja öljy. Sekoita nopeasti tasaiseksi taikinaksi.

    MääräAinesosa
    2 dlhiivaleipäjauhoja
    2 dlvehnäjauhoja
    2 tlleivinjauhetta
    1/2 tlsuolaa
    4 dlpaksua jogurttia
    2 rklrypsiöljyä
  2. 2

    Leivo taikinasta tanko ja jaa se 8 palaan. Taputtele jauhotetuin käsin ohuita leipäsiä (halkaisija noin 10 cm).

  3. 3

    Paista leivät pannulla öljytilkassa noin 3 minuuttia per puoli.

    MääräAinesosa
    rypsiöljyä paistamiseen

Vinkki: Tarjoa shahi paneerin kanssa.

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Ainekset, joita laskelma ei huomioi: rypsiöljyä paistamiseen.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Resepti:
Anne, S-kokeilukeittiö
Kuvat:
Piia Arnould
21.10.2021
|
Päivitetty: 1.10.2025

Samankaltaisia reseptejä