Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Chilisuklaataatelit

Fork and knife
16 Kappaletta
Fork and knife
16 Kappaletta
Kuka löytää mantelin? Kun tarjolla on chilisuklaalla päällystettyjä taateleita, jokainen saa onnea tuottavan mantelisydämen.

Ainekset

16 kpl
Tuoretta taatelia
16 kpl
Mantelia

Suklaakuorrutus

100 g
Suklaata
1 kpl
Chili
2 rkl
Kookosöljyä
1/2 tl
Kanelia
Suolaa

Lisäksi

50 g
Valkosuklaata

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Poista taateleista kivet ja laita mantelit tilalle.

16 kpl
Tuoretta taatelia
16 kpl
Mantelia
2

Rouhi suklaa ja hienonna chili metallikulhoon. Lisää öljy ja kaneli. Kiehauta pienessä kattilassa sen verran vettä, että se ei osu kulhon pohjaan, kun nostat kulhon kattilan päälle. Anna suklaan sulaa kulhossa, sekoita tasaiseksi.

100 g
Suklaata
1 kpl
Chili
2 rkl
Kookosöljyä
1/2 tl
Kanelia
3

Laita pakastuksen kestävän alustan päälle pala leivinpaperia. Dippaa taatelit suklaassa ja laita leivinpaperille. Siirrä pakastimeen 10 minuutiksi.

4

Lämmitä jäähtynyt suklaasula uudelleen vesihauteessa ja dippaa taateleihin toinen kerros suklaata.

5

Sulata valkosuklaa samalla tavalla varovasti ja valuta koristeeksi taateleiden päälle. Anna suklaan jähmettyä muutama tunti.

50 g
Valkosuklaata
6

Vinkki: Koristele suklaataatelit halutessasi chilillä ja tomusokerilla.

Miltä maistui?
Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Panu Pälviä
Julkaistu: 20.11.2017
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

201

842

15,1 g

4,1 g

9,4 g

9,1 g

3,4 g

5,6 g

0,0 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Chili,

0,5 tl Kanelia,

Suolaa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli