Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Makoisa mansikkatorttu

timer-icon15 min
Fork and knife
12 Annosta
Fork and knife
12 Annosta
Kestitse kesävieraita raikkaalla mansikkatortulla, joka valmistuu käden käänteessä valmiiseen torttupohjaan. Sekoita täyte valkosuklaasta, jogurtista, kermasta ja mansikoista.

Ainekset

1 kpl
torttupohja
1/2 dl
sitruunamehua
1/2 dl
vettä
2 rkl
sokeria

Täyte

100 g
(1 pkt) valkosuklaata
1 dl
bulgarianjogurttia
2 dl
(1 prk) kuohu- tai vispikermaa
1 l
Mansikoita

Koristeluun

muutama mintunoksa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Laita torttupohja tarjoiluvadille. Laimenna sitruunamehu vedellä ja lisää sokeri. Sekoita, kunnes sokeri on liuennut. Kostuta torttupohja sitruunamehulla.

1 kpl
torttupohja
1/2 dl
sitruunamehua
1/2 dl
vettä
2 rkl
sokeria
2

Sulata suklaa vesihauteessa tai mikrossa miedolla teholla välillä sekoittaen. Lisää jogurtti lämpimään suklaaseen. Vatkaa kerma vaahdoksi ja yhdistä suklaa-jogurttiseokseen. Sekoita ja levitä täyte torttupohjalle.

100 g
(1 pkt) valkosuklaata
1 dl
bulgarianjogurttia
2 dl
(1 prk) kuohu- tai vispikermaa
3

Poista mansikoista kannat. Halkaise tai viipaloi mansikat. Asettele ne limittäin täytteen päälle. Viimeistele mintulla.

1 l
Mansikoita
muutama mintunoksa

Vinkki: Voit käyttää mansikoiden tilalla myös mustikoita tai vadelmia.

Miltä maistui?
Resepti:
Kati Pohja
Kuvat:
Ninna Lindström
Julkaistu: 23.6.2008
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.