Suikaloi kaali, silppua sipuli ja viipaloi porkkana. Kuori ja paloittele perunat. Kuullota kasviksia kattilassa öljyssä, kunnes kaali painuu kasaan.
Lisää hunaja tai siirappi, tomaattipyree, neste ja mausteet. Anna kiehua 15 minuuttia.
Paista jauheliha pannulla öljyssä, mausta suolalla ja pippurilla. Lisää kattilaan. Anna keiton hautua 10 minuuttia. Silppua pinnalle persiljaa tai korianteria
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
377
1580
24,0 g
10,0 g
17,8 g
8,0 g
3,0 g
20,5 g
3,6 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 kpl Sipuli,
2 rkl Tomaattisosetta (pyree),
Tähtianis,
0,5 tl Suolaa,
0,25 tl Pippuria,
Silputtua persiljaa tai korianteria.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli