Pilko kaali ja kuori ja paloittele lanttu, perunat ja porkkanat pieniksi paloiksi.
Ruskista jauheliha pannulla öljyssä. Lisää tomaattisose ja paista vielä hetki.
Kiehauta vesi ja liemikuutiot kattilassa. Lisää kaali ja juurekset, jauheliha ja mausteet. Anna keiton kiehua hiljalleen noin 20 minuuttia, kunnes kasvikset ovat kypsiä.
Tarkista keiton maku. Ripottele pinnalle hienonnettua persiljaa.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
323
1350
16,3 g
4,5 g
17,3 g
7,5 g
4,0 g
24,3 g
3,5 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 rkl Tomaattisosetta,
1 tl Suolaa,
2 kpl Laakerinlehteä,
6 kpl Maustepippuria.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli