Näyttävää kakkua varten tarvitset ainakin kaksi tai kolme erilaista tyllaa sekä tietysti saman verran pursotuspusseja. Kerma-mascarponevaahtoa tarvitaan runsaasti, sillä sitä levitetään ensin kakun pinnalle tasainen kerros, jossa pursotukset pysyvät siististi. Laita kakku levityksen jälkeen hetkeksi jääkaappiin, jotta pinta jähmettyy.
Leikkaa pursotuspussien suut auki sopivasta kohtaa ja työnnä tyllat tiiviisti paikoilleen. Lusikoi vaahto pusseihin. Se onnistuu parhaiten, kun pursotuspussin laittaa korkeaan kannuun ja kääntää pussin suun reilusti auki.
Harjoittele tarvittaessa pursotusta ja kuvioita ensin esimerkiksi leikkuulaudan päälle, jotta saat tuntuman pursotusmassaan ja oikeaan pursotustekniikkaan.
Laita ylimääräiset pursotuspussit jääkaappiin ja aloita koristepursotukset kakun alareunasta, jotta vaahto ei kärsi lämpimässä odottelusta.
Pursota kakun alareunat paksulla kuviolla. Tee samalla tyllalla ruusukkeet kiertämään kakun yläreunaa. Vaihda eri tyllalla varustettuun pursotuspussiin ja tee ruusukkeesta toiseen jatkuva ohut nauha. Lisää vielä pieniä koristepursotuksia sopiviin väleihin.
Vaihda taas eri tyllalla varustettuun pursotuspussiin ja koristele kakun yläreuna. Tee vielä kakun pintaan ruusukkeita. Viimeistele koristelu esimerkiksi tuoreilla mansikoilla.