Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan lähes kypsäksi.
Kuori ja hienonna sipuli. Leikkaa maustekurkut pieniksi kuutioiksi. Kaada puolet valutetusta pastasta laakean vuoan (vetoisuus noin 2 l) pohjalle.
Levitä päälle sipulit, maustekurkut, tilli ja muikut. Mausta sitruunanmehulla. Kaada päälle loput pastasta.
Sekoita vesi, ruokakerma, munat, suola ja pippuri keskenään. Kaada liemi vuokaan. Ripottele pinnalle juustoraaste.
Vinkki: Maukas kalapastavuoka valmistuu myös silakoista tai kirjolohisuikaleista.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
566
2367
22,0 g
12,0 g
53,5 g
4,3 g
3,5 g
35,3 g
2,9 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 dl tilliä hienonnettuna (½ ruukkua).
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli