Sulata jäiset kuhafileet pakkauksen ohjeen mukaan.
Leikkaa fileet neljäksi palaksi. Ripottele paloille suolaa ja pippuria.
Keitä riisi-ohraseos kalaliemessä kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan. Mausta silputulla tillillä ja sitruunamehulla.
Revi salaatti. Vuole kurkku juustohöylällä ohuiksi pitkiksi suikaleiksi.
Hienonna ruohosipuli. Sekoita kastikkeen ainekset.
Paista kuhapaloja pannulla rasvassa noin 2 minuuttia molemmin puolin.
Jaa salaatti kulhojen pohjalle. Lisää riisi-ohraseos ja kuhapalat päälle. Lisää koristeeksi kurkkurullia, sitruunalohkoja ja tilliä. Tarjoa kastike erikseen.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
338
1414
10,5 g
6,5 g
35,0 g
4,0 g
4,0 g
19,3 g
1,3 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
0,5 tl Suolaa,
0,25 tl (¼ tl) rouhittua mustapippuria,
7 dl Vettä,
1 rkl Piparjuuritahnaa,
0,5 tl Suolaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli