Mittaa kaikki aineet kulhoon ja sekoita tasaiseksi. Anna taikinan turvota puolisen tuntia.
Kaada taikina leivinpaperille korkeareunaiselle uunipellille. Paista pannukakkua 225-asteisessa uunissa noin 35 minuuttia.
Vinkki! Tarjoa pannari marjojen tai hillon sekä kermavaahdon tai vaahtoutuvan kasvipohjaisen vispivalmisteen kanssa.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
288
1203
10,1 g
1,4 g
37,1 g
11,0 g
3,9 g
9,6 g
0,2 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
0,5 tl Suolaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli