Kuori ja raasta hienoksi palsternakat, porkkanat ja juuriselleri. Paahda raastetta öljyssä pannulla mausteiden kanssa 5 minuuttia. Anna jäähtyä.
Sekoita munat, mantelijuoma ja jauhot. Sekoita joukkoon raaste.
Annostele taikinaa ohuelti kuumalle öljytylle paistinpannulle ja kallistele pannua, jotta taikina levittyy. Paista letut keskilämmöllä kullanruskeiksi. Tarjoa lisänä puolukkahilloa.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
168
705
8,2 g
1,5 g
14,7 g
6,8 g
3,7 g
6,7 g
0,2 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 tl Suolaa,
1 tl Timjamia,
0,5 tl Kurkumaa,
Öljyä,
Puolukkahilloa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli