Sekoita riisipuuro ja vesi. Lisää kardemumma ja ohukaisjauhe. Sekoita tasaiseksi. Pyöräytä jäiset mustikat nopeasti joukkoon.
Paista taikinasta pieniä lettuja öljyssä tai voissa pannulla keskilämmöllä. Käännä kun letut ovat hyytyneet (noin 2 minuuttia) ja paista kypsiksi. Tarjoa vaniljakastikkeen kanssa.
Vinkki: Valmista resepti Kotimaista-sarjan tuotteilla! Kotimaista on S-ryhmän oma merkki. Tuotteet täyttävät Hyvää Suomesta- ja Sirkkalehti-merkkien kotimaisuusvaatimukset.
Katso lisää Kotimaista-reseptejä täältä:
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
55
231
1,0 g
0,5 g
9,1 g
2,1 g
0,8 g
1,8 g
0,0 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
2 tl kardemummaa,
öljyä tai voita.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli