Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Ahvenanmaan mustikkaletut

timer-icon15 min
Fork and knife
26 Kappaletta
Fork and knife
26 Kappaletta
Keittopäivän jälkkärinä maistuvat helpot mustikkaiset räiskäleet. Reseptin kokkaat kätevästi Kotimaista-sarjan tuotteilla.

Ainekset

300 g
(1 prk) Kotimaista-riisipuuroa
4 dl
vettä
2 tl
kardemummaa
250 g
(1 ps) Kotimaista-ohukais- ja vohvelijauhetta
200 g
(1 ps) Kotimaista-mustikoita (pakaste)

Paistamiseen

öljyä tai voita

Lisäksi

2 1/2 dl
(1 prk) Kotimaista -vaahtoutuvaa vaniljakastiketta

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Sekoita riisipuuro ja vesi. Lisää kardemumma ja ohukaisjauhe. Sekoita tasaiseksi. Pyöräytä jäiset mustikat nopeasti joukkoon.

300 g
(1 prk) Kotimaista-riisipuuroa
4 dl
vettä
2 tl
kardemummaa
250 g
(1 ps) Kotimaista-ohukais- ja vohvelijauhetta
200 g
(1 ps) Kotimaista-mustikoita (pakaste)
2

Paista taikinasta pieniä lettuja öljyssä tai voissa pannulla keskilämmöllä. Käännä kun letut ovat hyytyneet (noin 2 minuuttia) ja paista kypsiksi. Tarjoa vaniljakastikkeen kanssa.

öljyä tai voita
2 1/2 dl
(1 prk) Kotimaista -vaahtoutuvaa vaniljakastiketta

Vinkki: Valmista resepti Kotimaista-sarjan tuotteilla! Kotimaista on S-ryhmän oma merkki. Tuotteet täyttävät Hyvää Suomesta- ja Sirkkalehti-merkkien kotimaisuusvaatimukset.

Katso lisää Kotimaista-reseptejä täältä:

Miltä maistui?(1 arviota)
Resepti:
Sanna Autio
Kuvat:
Piia Arnould
Julkaistu: 16.1.2020
|
Muokattu: 20.11.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

55

231

1,0 g

0,5 g

9,1 g

2,1 g

0,8 g

1,8 g

0,0 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

2 tl kardemummaa,

öljyä tai voita.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli