Vaahdota huoneenlämpöinen rasva ja sokeri sähkövatkaimella vaaleaksi vaahdoksi. Lisää munat voimakkaasti vatkaten. Yhdistä kuivat aineet. Lisää jauhoseos taikinaan ja sekoita tasaiseksi.
Kauli taikina leivinpaperin päällä pellin kokoiseksi levyksi (noin 32 x 35 cm) jauhoja apuna käyttäen. Pistele pohja haarukalla ja esipaista 200-asteisessa uunissa 10 minuuttia.
Jos käytät pakastemustikoita, sekoita 2 rkl perunajauhoja jäisten marjojen joukkoon. Ripottele mustikat esipaistetun pohjan päälle. Sekoita loput täytteen ainekset ja levitä mustikoiden päälle. Paista vielä noin 20 minuuttia.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
264
1106
13,7 g
8,3 g
29,4 g
16,9 g
1,6 g
4,8 g
0,4 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
(2 rkl perunajauhoja).
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli