Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Vanhanajan mustikkamaito

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Vanhanajan mustikkamaito vie ajatukset lapsuuteen ja kesäiseen mummolaan, mutta pensasmustikoista voit valmistaa tätä ihanaa mustikkajuomaa ympäri vuoden.

Ainekset

4 dl
(pensas)mustikoita
1/2 dl
sokeria
5 - 6 dl
maitoa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Survo puolet mustikoista. Sekoita sokeri survokseen.

2

Jaa survotut ja kokonaiset mustikat kulhoihin ja lisää päälle maitoa. Sekoita ja tarjoa heti.

Vinkki: Vaihda maito kaura- tai mantelijuomaan, niin saat annoksesta maidottoman ja vegaanisen.

Miltä maistui?
Resepti:
Sanna Autio, Kati Pohja
Kuvat:
Tuomas Kolehmainen
Julkaistu: 21.12.2004
|
Muokattu: 17.10.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

150

629

3,0 g

1,5 g

23,8 g

22,8 g

2,0 g

5,0 g

0,2 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli