Ota jauheliha huoneenlämpöön.
Keitä pasta miedosti suolatussa vedessä (2 l vettä / 1/2 tl suolaa) pakkauksen keittoajan mukaan.
Kuori ja hienonna sipulit. Pese porkkana ja kesäkurpitsa. Poista kannat ja raasta kasvikset.
Ruskista jauheliha öljyssä paistokasarissa. Lisää kasvikset ja kuullota pari minuuttia. Sekoita joukkoon tomaattimurska, fondi ja mausteet. Hauduta kannen alla 5−10 min.
Sekoita kasvirasvasekoite kastikkeeseen ja kuumenna. Lisää valutettu pasta ja sekoita.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
549
2299
17,3 g
4,8 g
63,8 g
13,8 g
7,0 g
29,3 g
2,3 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli