Limepasha
Ainekset
Koristeluun
Valmistus
Vatkaa kerma vaahdoksi. Vaahdota voi ja sokeri. Sekoita kermavaahto voi-sokerivaahtoon. Hämmennä joukkoon loput ainekset.
Tee reikiä yhden ison (1 l) tai kahden pienen (500 g) puhtaan jogurtti- tai jäätelöpurkin pohjaan.
Jaa vaahto kostutetulla sideharsolla vuorattuihin muotteihin. Nosta muotit kulhon päälle. Valuta jääkapissa yön yli.
Kumoa pasha tarjoiluvadille ja koristele marjoilla ja makeisilla. Pasha säilyy kylmässä hyvänä 3–4 vrk.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
351
1469
25,8 g
13,5 g
17,4 g
17,4 g
2,1 g
10,9 g
0,4 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
2 tl Vanilliinisokeria,
Limen kuorta raasteena,
Marjoja,
Suklaamakeisia.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli