Keitä pasta miedosti suolatussa vedessä (½ tl suolaa / 2 l vettä) pakkauksen keittoajan mukaan al denteksi. Ota talteen 2 ½ dl keitinvettä.
Raasta pecorino hienoksi raasteeksi. Paahda pippuria kuivalla pannulla noin minuutti. Lisää voi ja paista hetki. Lisää keitinvesi pannulle.
Lisää valutettu pasta pannulle ja imeytä vesi lähes kokonaan pastaan. Sekoita pecorino pastaan muutamassa osassa. Tarjoa pasta heti.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
549
2297
20,3 g
11,5 g
66,3 g
3,3 g
6,5 g
21,5 g
1,0 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli