Pese tai kuori perunat. Keitä ne suolalla maustetussa vedessä kypsiksi. Keitä kananmunia 4–5 minuuttia. Jäähdytä kylmässä vedessä.
Huuhtele parsat, napsauta tyvi pois ja kuori puolivälistä alaspäin. Keitä parsoja paksuudesta riippuen 3–8 minuuttia. Sulata herneet.
Tee kastike. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli. Kuullota niitä öljyssä noin minuutti koko ajan sekoitellen. Siirrä pannu pois liedeltä. Hienonna kevätsipulit ja ruohosipuli. Lisää ne, sinappi ja hunaja kastikkeeseen.
Puolita tai viipaloi lämpimät perunat. Sekoita kastike joukkoon. Mausta suolalla ja pippurilla. Kuutioi juusto. Kääntele se ja kasvikset salaattiin. Lisää kuoritut ja puolitetut munat päälle.
Vinkki: Vaihtele vihreitä vihanneksia. Korvaa parsa broccolinilla tai lisää salaattiin pinaatinlehtiä.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
528
2211
31,7 g
8,3 g
25,3 g
7,0 g
3,8 g
33,5 g
1,0 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
ruukkua ruohosipulia.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli