Voitele uunivuoka (noin 26 x 20 cm). Kuori ja pilko banaani kulhoon. Soseuta haarukalla. Lisää kaurajuoma, muna, siirappi ja öljy. Vatkaa seos tasaiseksi. Sekoita hiutaleet, kaneli ja suola joukkoon.
Kaada seos vuokaan. Ripottele marjat ja halutessasi mantelit pinnalle.
Paista 200 asteessa noin 20 minuuttia, kunnes pinta on hyytynyt.
Vinkki: Voit käyttää puuroon myös muita kasvisjuomia sekä tuoreita marjoja.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
320
1337
10,0 g
1,0 g
45,5 g
17,8 g
6,3 g
8,8 g
0,6 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 tl kanelia,
(½ dl kuorittuja manteleita rouhittuna).
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli