Ota kana ja juusto huoneenlämpöön puoli tuntia ennen ruoanlaittoa. Vaahdota juusto kerman kanssa. Mausta vaahto pippurilla ja siirrä se jääkaappiin.
Kuumenna öljy pannulla ja paista pihvit kypsiksi, 10–15 minuuttia välillä kääntäen. Mausta suolalla ja pippurilla. Jos ohennat pihvejä nuijimalla, paista ne parissa erässä, lyhennä paistoaikaa ja peitä valmiit pihvit foliolla.
Tarjoa pihvit juustovaahdon ja esimerkiksi kurpitsarisoton kanssa.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
409
1713
30,3 g
12,0 g
3,8 g
2,5 g
—
31,3 g
2,1 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
ripaus mustapippuria rouhittuna.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli