Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Maksaa venetsialaiseen tapaan

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

500 g
Naudanmaksaa
2 kpl
Sipulia
25 g
Voita
3 rkl
Oliiviöljyä
Nippu persiljaa
1/2 tl
Lihafondia tai 2 rkl lihalientä
Suolaa, mustapippurirouhetta

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Poista maksasta kalvot ja leikkaa se ohuiksi, melko pieniksi viipaleiksi. Kuori ja leikkaa sipulitkin viipaleiksi. Hienonna persilja.Kuumenna voi ja öljy paistinpannulla keskilämmöllä. Lisää sipuliviipaleet ja hauduta ne kullankeltaisiksi. Lisää persiljasilppu. Sekoita.Nosta pannu hetkeksi levyltä ja työnnä sipuli-persiljaseos sen toiselle reunalle. Laita paistinpannu takaisin kuumalle levylle ja lisää maksaviipaleet. Paista ne molemmin puolin nopeasti kypsiksi. Lisää lihafondi ja sekoita. Mausta ja tarjoa heti pastan tai polentan kanssa.

Miltä maistui?
Resepti:
Kati Pohja
Kuvat:
Yhteishyvä
Julkaistu: 30.12.2004
|
Muokattu: 5.2.2021

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.