Maksaa venetsialaiseen tapaan - Yhteishyvä

Maksaa venetsialaiseen tapaan

Annokset
4
Jaa Somessa

Ainekset

500 g
Naudanmaksaa
2 kpl
Sipulia
25 g
Voita
3 rkl
Oliiviöljyä
Nippu persiljaa
1/2 tl
Lihafondia tai 2 rkl lihalientä
Suolaa, mustapippurirouhetta

Näin teet

1

Poista maksasta kalvot ja leikkaa se ohuiksi, melko pieniksi viipaleiksi. Kuori ja leikkaa sipulitkin viipaleiksi. Hienonna persilja.Kuumenna voi ja öljy paistinpannulla keskilämmöllä. Lisää sipuliviipaleet ja hauduta ne kullankeltaisiksi. Lisää persiljasilppu. Sekoita.Nosta pannu hetkeksi levyltä ja työnnä sipuli-persiljaseos sen toiselle reunalle. Laita paistinpannu takaisin kuumalle levylle ja lisää maksaviipaleet. Paista ne molemmin puolin nopeasti kypsiksi. Lisää lihafondi ja sekoita. Mausta ja tarjoa heti pastan tai polentan kanssa.

Resepti
Pirjo Muurinen
Julkaistu: 30.12.2004
Muokattu: 31.1.2019
Jaa Somessa