Sekoita marinadin ainekset kulhossa.
Huuhtele kesäkurpitsat ja poista kannat. Leikkaa kurpitsoista vinoittain soikeita viipaleita.
Öljyä grilliritilät ja paahda kurpitsat grillissä kauniin ruskeiksi. Nostele kuumat kurpitsat marinadiin ja anna maustua vähintään 15 minuuttia.
Vinkki: Kokeile marinadia muillekin grillikasviksille, kuten munakoisolle, paprikalle ja sienille. Saat marinadiin vaihtelua käyttämällä eri yrttejä, mm. basilikaa, oreganoa ja persiljaa.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
184
769
17,5 g
2,3 g
6,0 g
6,0 g
1,0 g
0,8 g
0,8 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli