Valuta ravintolafileet ja leikkaa ne parin sentin levyisiksi viipaleiksi. Nosta kulhoon.
Kuori ja hienonna punasipuli ja valkosipulit. Lisää sipulit ja loput ainekset kulhoon. Pyöräytä kauhalla siten, että maustekastike sekoittuu sillipaloihin tasaisesti.
Anna maustua viileässä vähintään pari tuntia tai mielellään yön yli ennen tarjoamista. Tarjoa joulun kalapöydässä esimerkiksi keitettyjen perunoiden kanssa. Joulusilli säilyy jääkaapissa pari viikkoa.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
132
553
5,6 g
1,3 g
13,4 g
13,3 g
0,9 g
6,3 g
3,7 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
2 kpl valkosipulinkynttä,
0,5 dl tilliä hienonnettuna.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli